Sportski klub Stars

Adresa: Ivana Perkovca 90
HR-10430 Samobor
Telefon: +385 (0)1 3362 355
 
e-mail:
info@skstars.com

Sportski klub Stars

Sportski klub Stars započeo je sa radom 2014. godine pod vodstvom našeg proslavljenog rukometaša Igora Kosa. Krenuli smo sa samo 2 terena za tenis da bi do danas izrasli u pravi mali sportski centar sa najvišim standardima pružanja sportsko-rekreativnih usluga. Od osnivanja do danas centar je obogaćen tenis dvoranom, polivalentnom dvoranom sa umjetnom travom, padel terenom, košarkaškim igralištem sa najmodernijom modularnom podlogom, te sportskim barom idealnim za okrepljujuću čašicu nakon sporstkog nadmetanja.

Sportski klub Stars se nalazi u na samom ulazu u Samobor, kod OŠ Bogumil Toni. Svojim dugogodišnjim radom, iskustvom, velikom i raznolikom ponudom tereni Sportskog kluba Stars idealno su mjesto za sve rekreativce i poslovne ljude željne rješavanja stresa nagomilanog tijekom radnog dana.

Igor Kos

Osnivač i voditelj Sportskog kluba Stars je Igor Kos. Proslavljeni rukometni majstor Igor Kos, koji je u svojoj igračkoj karijeri nosio dresove mnogih sjajnih momčadi, rođen je u Zagrebu, 17. veljače 1978. Igrao je za RK Zagreb, Jahn Duderstadt, Chambéry, Gargan, Gold Club, SG Flensburg-Handewitt, US Créteil, RK Celje Pivovarna Laško i Ademar Leon.